Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Téli motorkerékpár tárolás extrákkal: kedvező szolgáltatás a motorosok számára!

Admin. 2020 November 08. 20:40

motor téli elrakása egyeseknek komoly kihívást jelenthet, ugyanis nem találnak olyan lehetőséget ehhez, ami maximálisan megfelelne az igényeknek. Mindenképp biztonságos, fedett helyre van szükség, ahol a járművek nincsenek kitéve a szélsőséges időjárásnak. Sokan ismerősöktől, barátoktól, családtagoktól próbálnak segítséget kérni ezzel kapcsolatban, azonban az esetek nagy részében nem igazán járnak sikerrel az érintettek. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és nem szeretné, hogy kellemetlen meglepetések érjék tavasszal, válasszon bennünket a téli motorkerékpár tároláshoz! Elérhetőségeink: 1116 Budapest Fehérvári út 144. Vállalkozók parkja / Fő épület mögött világos kék épület / Nyitvatartási idő: H-P 10-18, SZ 10-1. 

Cégünk kedvező opciót kínál a járműtulajdonosok számára a téli motorkerékpár tároláshoz. Mi nem csupán kiváló körülményeket biztosítunk a téli motortároláshoz! Ha igényt tart rá, plusz díjért cserébe a téli hónapok során gondoskodunk az akkumulátor feltöltéséről, olajcseréről, és még a szezonra való felkészítésben is számíthat ránk. Érdemes a plusz extra szolgáltatásainkkal is számolni a téli motortárolás mellett, mert rengeteg időt, energiát spórolhat meg. Megfelelő karbantartás mellett a tavaszi időszakot nem költséges szervizeléssel kell kezdenie, hanem máris vezetheti járművét. Szolgáltatásunknak köszönhetően rengeteg kellemetlenségtől, javítástól kímélheti meg motorját, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz az általunk nyújtott segítséggel. Nálunk valóban a legjobb kezekben lesznek a járművek, mi az ügyfelek helyett is vigyázunk a motorokra.

motor téli elrakásához mi kínáljuk a legegyszerűbb, legkényelmesebb megoldást. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és bízza ránk bátran a jármű megőrzését a hidegebb hónapokban! A tárolást és a plusz extrákat kedvező áron biztosítjuk az ügyfeleknek, ezért anyagi szempontból is érdemes minket választani. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Kapcsolat: +36 20 988 7032

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.