Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Ülésfűtés: fűtsön be velünk!

2017 December 08. 09:30

A téli hidegben, a nyirkos őszben és a csalóka tavaszban egy közös dolog biztos, hogy van, mégpedig az, hogy mindegyik évszakban jól jön az autóba egy megbízható ülésfűtés. Az ülésfűtés nem haszontalan kiegészítő és nem is fölösleges luxuscikk, hanem olyan dolog, amivel megadhatjuk magunknak azt a komfortot, amit autóvezetés közben megérdemlünk.Keressen minket bizalommal, és válogasson többféle ülésfűtésből! Webáruházunk széles kínálatában Ön is garantáltan megtalálja az autójához és a személyes igényeihez illő eszközt. Meglátja, egy ülésfűtés alapjaiban változtatja meg az autózást, hiszen csak egy mozdulat, és máris kellemes meleg burkolja be akkor is, ha kint igazán zord az időjárás!Ülésfűtéseink több fokozaton, akár szivargyújtóra csatlakoztatva működtethetőek, méretre igazíthatóak, strapabíró karbonszállal béleltek, és anélkül lehet használni őket, hogy tönkretennék az autóülés kárpitját.Bátran nézzen körül kínálatunkban, és rendeljen korszerű ülésfűtést a komfortosabb autózásért!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.