Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Multimédia az autóban

2014 March 19. 21:03

A modern technika fejlődésével ma már semmi sem lehetetlen. A legújabb innovációknak köszönhetően manapság az autó sem csupán közlekedési eszköz, hanem több annál. Autóvásárlásnál nemcsak a kényelem, a biztonság, de bizony a kiegészítők is szerepet játszanak a döntésben.

 Egy sokoldalú autós multimédia nemcsak újszerű élménnyé varázsolhatja az autózást, de egyéb funkcióinak köszönhetően egyszerűbbé, gyorsabbá és biztonságosabbá is tehet egy-egy hosszabb utazást.

 Az autórádió egyeduralma már a múlté: vezetés közben hallgathatunk zenét CD vagy DVD lejátszóról, de az USB csatlakozóknak köszönhetően saját lejátszónkról vagy telefonunkról is. Filmet nézni a kocsiban? Miért ne! Az utasok szórakoztatására fejtámlába építhető monitorok segítségével megvalósítható az autós mozizás élménye.

 Az autós multimédia a telefonálást is megkönnyíti, mivel a Bluetooth kihangosító modul segítségével nem kell a telefont kézbe venni és ezzel balesetveszélynek kitenni magunkat és utasainkat.

 Végül a navigációval sem kell bajlódni a csatlakoztatható GPS-nek köszönhetően, és a legrövidebb időn belül célba érhetünk.

 Válassza a legjobbat és vásároljon Ön is autós multimédiát az Autóhificentrumból!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.