Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Kérjen tanácsot szakértőktől a vásárlás előtt! – Ne féljen kérdezni!

2017 May 08. 15:19

Bármilyen áruházba, boltba betérünk, és meglátunk egy nekünk tetsző, vagy praktikus darabot, legyen szó műszaki termékről, vagy egy egyszerű, hétköznapi tevékenységet segítő eszközről érdemes mindig a szakértőktől tanácsot kérni, ellenkező esetben ráfizethetünk önálló döntésünkre.Webáruházunk autó multimédiával foglalkozik, és mivel műszaki termékeket érintünk kínálatunkkal, így még inkább fontos, hogy a megrendelés gomb lenyomása előtt megkérdezze kollégáinkat, akik kellő szakértelemmel fordulnak minden problémához, kérdéshez! A különböző autórádiók, autóhifik más és más gépjárműbe valók, és ezek a berendezések különböző funkcióval bírnak, tehát először is legalább megközelítőleg alapot kell adnia elképzeléseinek és tisztáznia autója erre vonatkozó tulajdonságait. Továbbá rengeteg idő elmegy a cserével, vagy a termék árának levásárlásával, előzze meg ezeket a folyamatokat és merjen kérdezni!Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink minden kérdésre válaszolnak, és segítik Önt a helyes döntésben!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.