Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Önnek van már Kenwood autóhifije?

2016 June 11. 14:00

Az autóhifi nem hiányozhat egyetlen autóból sem, hiszen ma már alapvető berendezésnek számít, amellett, hogy hozzájárul a teljesebb utazásélményhez. Az autóhifivel az utazás szórakozássá válik, az unalom ismeretlen fogalommá, az autó pedig otthonosabbá.Egy ilyen berendezéssel bármikor meghallgathatjuk kedvenc dalainkat, gyorsan tájékozódhatunk az aktuális időjárásról, nyomon követhetjük a híreket és naprakészek lehetünk a közlekedésről is. Az autóhifi csakúgy, mint az autó DVD, nélkülözhetetlen egy hosszú utazáshoz, egy rövid kiruccanáshoz vagy a munkába menet.Ha Ön is így gondolja, gondoskodjon arról, hogy a legnívósabb multimédiával indulhasson el minden nap. Nem mindegy, hogy milyen készüléken hallgat zenét. Egy Kenwood hifi például garantáltan kifizetődő választás. Amennyiben a mi webáruházunkból választ ilyen autóhifit, most kifejezetten kedvező, akciós áron juthat hozzá!A Kenwood multimédia lejátszók képesek megvalósítani az „okos” zene lejátszást az autóban. Lehetségessé válik az iPhone vagy iPod alapú vezérlés, de Androidos készülékről és USB port-ról is szólhatnak kedvenc dalai. Személyre szabható, korszerű LCD kijelzője könnyen kezelhető és a hangzása több, mint meggyőző.Ne hagyja ki, rendeljen tőlünk!

Kenwood multimédia

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.