Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A korszerű multimédiás eszközök előnyei autónkban

2016 May 05. 21:43

Sok autóban még mindig egy többsávos FM rádió jelent minden kikapcsolódási lehetőséget, ami jobb esetben programozható, de még így sem túl élménydús egy idő után. A modern technikának köszönhetően nagy képernyővel ellátott, szinte tabletként funkcionáló multimédiás autó DVD-k is helyet kaphatnak autónkban, ezzel szórakozást nyújtva mindenkinek, aki éppen a járműben utazik.Egy korszerű két dines autó DVD-vel rengeteg lehetőség nyílik meg autónkban a szórakozásra. Ezek az eszközök képesek CD-k és DVD-k lejátszására, rengeteg különböző formátumot támogatva, de akár USB adathordozóról is lejátszhatunk rajtuk különböző médiatartalmakat. Multimédiás eszközünkkel a saját igényeink szerint hallgathatunk zenét, bármilyen adathordozóról vagy akár telefonról. A könnyen áttekinthető felületnek köszönhetően egyszerűen válthatunk a zenék vagy videók és képek között. Egy hosszú családi utazás során a gyerekek a hátsó ülésről nyugodtan nézhetik kedvenc meséjüket, vagy a dugóban várakozva nyugodtan nézhetünk rajta bármilyen filmet, videót.Kínálatunkban megtalálja a legmodernebb két dines multimédiás eszközöket, melyekkel új szintre emelheti a kényelmet autójában. Autó DVD-ink széles választékában biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb darabot!

Autó dvd, multimédia

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.