Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Fontos, hogy milyen zenét hallgatunk vezetés közben

2016 August 30. 21:55

Szinte el sem lehet képzelni, hogy vezetés közben ne hallgassunk zenét, főképp a hosszú és unalmas utakon. Általában előbb vagy utóbb be lesz kapcsolva az autórádió, hogy gyorsabban menjen az idő, valamint, hogy fenntartsuk éberségünket.Kutatások kimutatták, hogy a vezetéskor hallgatott zenék hatással vannak lelkünkre és a volán mögötti teljesítményükre is. A legpraktikusabb, ha az autórádióban kellemes, egyszerű dallamú, ritmusos zenéket keresünk. A legjobb választás, ha az autórádióban olyan csatornára váltunk, ahol dallamos, a fülünknek ismerősen csengő populárisabb számokat játszanak, mivel ezek a dalok nem túl agresszívek, viszont kellően fenn tudják tartani a figyelmet, ha elálmosodnánk. A munka után kifejezetten praktikus a hazaúton, hiszen a dalszövegeket szinte kívülről fújuk így az út is lélektanilag lerövidül. Arra érdemes viszont ügyelnünk, hogy ne váltsunk túl nagy hangerőre, mert az kikezdi a koncentrációnkat.Ha Ön is olyan autórádiót keres, amely kellemes hangzást, magas minőséget, valamint egyszerű és kényelmes használatot biztosít, akkor nálunk garantáltan a legjobb helyen jár.

Vezenet

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.