Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Ülés alá való aktív mélynyomók: spóroljon helyet autójában!

Admin. 2020 March 26. 20:52

Sok autós szeretné élvezetesebbé tenni az utazásait mélynyomók beépítésével. Sajnos az esetek jelentős részében akadályokba ütközhetnek a jármű tulajdonosok, ugyanis a különböző mélyládák olyan fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, amik miatt nagy helyet foglalnak az autóban. Ez például egy kisebb utastérben komoly gondokat is okozhat. Egyesek ilyenkor lemondanak arról, hogy élvezhetőbbé tegyék a zenehallgatást a hosszú utak alkalmával. Amennyiben Ön nem szeretne kompromisszumot kötni ezzel a helyzettel, és praktikus megoldást keres a mélynyomókkal kapcsolatban, ajánljuk figyelmébe az aktív lapos mélysugárzókat és ultralapos mélyládákat!

Az ultralapos mélyládák és aktív lapos mélysugárzóknak köszönhetően nem kell lemondania az élvezetes zenehallgatásról azért, mert a berendezések nem férnek el a járműben. Ahogy a szerkezetek nevéből kikövetkeztethető, olyan lapos kialakítással rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy az ülés alá kerüljenek telepítésre. Így ezek a mélynyomók nem foglalnak el akkora helyet, mint a hagyományos típusaik. A lapos kialakítás nem eredményezhet rosszabb hangzást. A tervezők különös figyelmet fordítottak arra, hogy ugyanolyan kiváló, pontos hangzásúak legyenek, mint a robosztusabb berendezések. Hihetetlen teljesítménnyel rendelkeznek, nagyon élvezetessé teszik a zenehallgatást, ezáltal vezetés közben biztosan nem unatkozhat. A hangzást nem csupán Ön, hanem utasai is értékelni fogják, így például a családi nyaralások is sokkal örömtelibbek lehetnek. Az aktív lapos mélysugárzó és ultralapos mélyláda kedvező áron, könnyedén beszerezhető webáruházunkból.

Termékeinknek köszönhetően nincs szükség kellemetlen kompromisszumokra: alakítsa igényeinek megfelelően járművét a mélynyomóinkkal! A berendezések megbízhatók, könnyedén telepíthetők, garantáljuk, hogy elégedett lesz velük. Ha bővebb információkra lenne szüksége az ultralapos eszközökről vagy más termékünkről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.