Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Ózonnal való klímatisztítás: ezért éri meg!

2017 October 10. 22:16

A szagok, illatok állandóan jelen vannak a mindennapjainkban, meghatározóak a közérzetünkre, hangulatunkra vonatkozóan is. Senki nem szeret hosszú ideig egy kellemetlen szagú térben tartózkodni. De mi a helyzet akkor, ha az a tér a saját autónk?Egy autóban számtalan okból alakulhatnak ki szagok. Cigarettafüst, háziállatunk szaga, ételek visszamaradt illata, ázott ruhák, takarók szaga. Ezektől nagyon nehéz megszabadulni, hiszen beivódnak az autókárpitba. A szagok mellett ott vannak a láthatatlan baktériumok, penész, ami nemcsak komfortérzetünket, de egészségünket is veszélyezteti. Szabaduljon meg tőlük az ózonos légtisztítás segítségével, és legyen autója újra tiszta, higiénikus és kellemetlen szagoktól mentes!Az ózonnal való klímatisztítás legnagyobb előnye, hogy hatékony, és mindössze negyed órát vesz igénybe. Az eljárás során nem vegyi anyagokat, hanem ózont használnak, ami semlegesíti a szagokat, kórokozókat az autóban, kárpitban, a klímában is. Az ózon a tisztítás végén oxigénné alakul, így környezetbarát technológiáról van szó.Keressen minket bátran, és ismerje meg az ózonnal való klímatisztítás részleteit!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.