Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Új autóhifire vágyik? Szüksége lesz beszerelő-, beépítő keretekre!

Admin. 2019 July 05. 21:58

Az autóját szeretné kicsit jobban a saját igényeihez alakítani? Nincs megelégedve egyes gyári alkatrészekkel és azok teljesítményével? Szerencsére van arra lehetőség, hogy a járművet feltuningolja és sokoldalúbbá tegye!

Az autóhifi központi kérdést jelent sok járműtulajdonosnál, akik szeretnek vezetés közben zenével kikapcsolódni, ezzel is egy kicsit lerövidíteni a hosszú, unalmas, egyedül töltött perceket. Azonban sokszor a gyári hangszórók nem képesek szépen kiadni a zene valódi hangzását, halkak, recsegnek. Az ilyen autórádiók általában nem elég modernek és sokoldalúak. Az alkatrész cseréjéhez szükség van beszerelő keretekre, beépítő keretekre is. Ezek a kiegészítők biztosítják az új kiegészítő számára a foglalatot.

Webáruházunkban szinte minden márkájú és típusú autóhoz megtalálható a megfelelő beszerelő keret, beépítő keret. A részletekről érdeklődjön megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.