Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Autóklíma fertőtlenítés ózonos tisztítással: teremtsen higiénikus környezetet gépjárműjében is!

Admin. 2020 April 23. 21:34

A nyári szezon kezdete előtt nem csupán az ingatlanban található légkondicionálók fertőtlenítésével, tisztításával kell foglalkozniuk az embereknek, hanem a gépjárművek klímájával is. Az autókban található szerkezetek rendszerében ugyanúgy megtalálhatók azok a vírusok, baktériumok, amik veszélyeztetik a járműben utazók egészségét. Manapság többféle tisztítási eljárás is elérhető e téren: sokan mindenképp egyszerű, gyorsan kivitelezhető, de hatékony opciót keresnek ezzel kapcsolatban. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, de nem találta meg még a megfelelő alternatívát, ajánljuk figyelmébe az ózonos autóklíma fertőtlenítést!

Az ózonos autóklíma fertőtlenítés egyszerre több problémában is segítséget nyújt, ugyanis a gombák, vírusok eltüntetése mellett a penésztelenítésről, szagtalanításról, sőt az élősködők kiirtásáról is gondoskodik. Az eljárás a rendszer teljes területét tisztítja és fertőtleníti, így gondoskodva a megfelelő körülményekről az utazáshoz. Ennek az autóklíma tisztítási módszernek a legnagyobb előnye, hogy könnyedén, megbontás nélkül kivitelezhető, ezzel pedig rengeteg időt és energiát lehet megtakarítani. Az autóklíma fertőtlenítéshez használt ózongáz egyenletesen eloszlik a rendszerben, és bejut a legszűkebb résekbe, helyekre is. Amiatt nem kell aggódni, hogy az ózongáz az egészségre ártalmas lenne, mert ez az anyag természetes tisztító, ami erőteljes szagtalanító és fertőtlenítő hatással bír. Ezzel a módszerrel sokkal egyszerűbben és hatékonyabban lehet higiénikus körülményeket teremteni a személygépkocsikban. A fertőtlenítést ajánlott évszakonkénti bontásban, legalább évente négyszer megismételni.

Készítse fel Ön is a szezonra gépjárművét ózonos autóklíma fertőtlenítéssel, és élvezze kocsijában a higiénikus, kellemes környezetet utazás közben! A szolgáltatás kedvező áron elérhető. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége az eljárásról, vagy az autóklíma tisztítás menetéről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.