Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A jó beszerelés fontossága

2017 March 07. 22:19

Az autóvezetés is fárasztó dolog lehet, ezért fontos, hogy a sofőr is minél jobban élvezze az utat. Ebbe a komfortba tartozik bele a jó autó hifi is. Útközben a zene elfelejtteti a vezetéssel járó fáradságot. Persze ehhez a megfelelő hangminőség is fontos, amit egy rossz rendszerrel nem érhetünk el és ekkor már inkább zavaró, mint nyugtató a zenehallgatás.Minőségi autó hifi rendszerekért forduljon hozzánk! Ha élvezni szeretné a vezetést, gondoskodjon a megfelelő hifi rendszerről kocsijában, de ne feledje, hogy a jó autó hifi még nem elég! Egy esetleges rossz bekötésnél az egész rendszert veszélyeztetjük, akár leégés miatt is. Emellett, ha rosszul kötjük be a rendszert, akkor a hangzás minősége se éri el a kívánt szintet a megfelelő hifi ellenére. Mindig forduljon profikhoz autó hifi bekötésénél! Nálunk az alkatrészek mellett a beszerelést is igényelheti! Munkatársaink által végzett munka után tökéletes hangzás mellett hallgathatja kedvenc zenéit!Forduljon hozzánk bizalommal! Érdeklődjön további információkért honlapunkon!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.