Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Gyári kinézetű multimédiás fejegységek? Igen!

2017 June 14. 20:12

Minden tökéletes az új autóban, csak a multimédiás egységgel van gond? Nem egészen olyan a kivitelezése, amit szívesen használna? Semmi probléma, nálunk remek gyári kinézetű multimédiás fejegységeket találhat!A gyári kinézetű multimédiás fejegységek elsősorban akkor lehetnek nagyon hasznosak, ha nem vagyunk megelégedve az eredetileg beépített darabbal, de nem szeretnénk, hogy az autónk tökéletes designja csorbát szenvedjen. A nálunk kapható multimédiás megoldások segítségével könnyen szert tehet széleskörű funkciókra, miközben ránézésre úgy tűnik majd, hogy eredeti eszközt használ! A gyári kinézetű multimédiás fejegységek a legjobb lehetőséget adják arra, hogy egyszerűen és könnyedén fejlessze magasabb szintre a gépjárműben található lehetőségeket, így téve még kényelmesebbé és élvezetesebbé az utazást!Minőséget keres? Szakértőket szeretne kérdezni? Akkor tekintse meg bizalommal ajánlatainkat, és rendeljen tőlünk Ön is bátran! A legjobb termékekkel várjuk!

34549070 - smart touch screen multimedia system for automobile

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.