Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Miért válassza a Ground Zero hangszórókat, mélysugárzókat és mélyládákat?

Admin. 2019 April 24. 22:17

Manapság, ha egy gépjárműtulajdonos szeretné élvezetesebbé tenni az utazást, és ehhez kiváló hangzású autóhifi rendszert szeretne beépíteni a járműbe, hatalmas kínálatból válogathat. Természetes, hogy a vevők megbízható, magas színvonalat képviselő hangszórót, mélysugárzót és mélyládát szeretnének beszerezni az autóhifi rendszer kialakításához. Ha Ön még nem találta meg az elvárásainak megfelelő márkát, ismerje meg a Ground Zero hangszórókat, mélysugárzókat és mélyládákat!

A Ground Zero hangszórókkal, mélysugárzókkal és mélyládákkal kifogástalan hangzású autóhifi rendszert tud kialakítani a gépjárműben. A német márka termékeinek legfőbb jellemzői, hogy megfelelő ár-érték arányt képviselnek, megbízhatóak, így hosszú távon képesek kiszolgálni az autósokat, így biztosítva számukra a minőségi szórakozást vezetés közben. A Ground Zero hangszórók, mélysugárzók és mélyládák a manapság felmerülő igények szerint kerülnek legyártásra, a márka úgy képes megújulni folyamatosan, hogy közben stabilan tartja megfizethető árkategóriáját, ugyanakkor a legprofibb termékek is elérhetőek.

Garantáljuk, hogy a Ground Zero márkában nem fog csalódni! A választékban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő termékeket, legyen szó profi vagy egyszerű autóhifi rendszer kialakításáról. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.