Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Hogyan válasszunk navigációt autónkba?

2014 January 14. 13:51

Napjainkban nagy segítség és kényelmes lehet, ha az autóba navigációs rendszert vásárolunk, főleg ha gyakran utazunk. De hogyan is válasszunk megfelelő eszközt? Mindenfelől hall az ember tanácsokat, tapasztalatokat, pletykákat, de vajon mi az igazság?

Néhány tanács a vásárláshoz:

  • Elsődleges szempont a szoftver minősége. Néhány termék nagyon megnyerő külsővel és számos multimédiás extrával rendelkezik, azonban ez nem szabad, hogy a navigációs feladat rovására menjen. Gyakran frissülnek a térképszolgáltatások, de ha jó alapot választunk, nem érhet meglepetés.
  • Lehetőség szerint válasszunk olyan darabot, aminek az akkumulátora 3-4 órát is bírja, illetve nem csak az autónkban, hanem a hálózatról is tölthető.
  • Számos navigációs eszköz képes már olyan extra szolgáltatásokra, mint például észlelni a forgalomnövekedést vagy útlezárást, továbbá a szokásos és jól ismert szövegek helyett már konkrét utcanevekkel is elnavigál minket a kis szerkezet.
  • Ne hanyagoljuk el azt a választási tényezőt sem, hogy könnyű, jól hordozható darabot válasszunk a megfelelő védőtokkal.

Természetesen a piac nagyon széles és mindenki megtalálhatja az egyéni igényeinek leginkább megfelelő navigációs eszközt autójába. Cégünk számos márka kifogástalan minőségű modelljét kínálja kedves vásárlóinak. Tekintse meg kínálatunkat!

http://autohificentrum.hu/navigaciok

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.