Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Mi is az a subwoofer?

2013 October 21. 19:19

Mi az a subwoofer? Ön is tapasztalta már, hogy a hifi berendezésének hangzása alul, vagy felülteljesít, és nem találja az arany középutat? Erre a problémára a tökéletes megoldás a subwoofer. De mit is takar ez a berendezés? A subwoofer a hifi hangzását hivatott javítani. Ennek a kis készüléknek kétféle fajtája létezik: aktív és passzív. Mindenképp érdemes aktív szubwoofert használni, ugyanis összekapcsolható a hangszóróval, így tudjuk állítani a hangerőt. Továbbá tehermentesíti a hangszórót, így a zene még inkább élvezhető, jobban visszakapjuk a basszust. Az autós subwooferek nagyjából 30 és 160 Hz között működnek tökéletesen.A vásárlásnál mindenképp figyelni kell arra, hogy olyan subwoofert válasszunk, ami illik az autó méreteihez. Ez szakszavakkal annyit jelent, hogy a membrán átmérőjének akkorának kell lennie, mint a kocsi belterületének.A subwoofer elhelyezésénél az elsődleges és legfontosabb szempontnak a stabilitásnak kell lennie, ugyanis ennek hiányában a hang elcsúszhat, berezeghet, vagy zavaró vibrációk jöhetnek létre.

http://autohificentrum.hu/melysugarzok/

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.