Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Ülésfűtés: Önnek már van?

2016 December 06. 21:00

Télen nehezebben szánjuk rá magunkat, hogy kimozduljunk otthonunkból, még akkor is, ha autóval közlekedünk. A reggeli készülődés, indítás a bemelegedés időbe telik, ami mínusz fokokban nem kellemes. Az ülésfűtés olyan pluszt ad, amivel a téli utazás kellemesebb lesz, az autó pedig komfortosabb.Az ülésfűtés nem csupán gyárilag jár az autóhoz, hanem ma már olyan modelleket is árulnak, amelyeket utólag is be lehet építeni az ülésekbe, az ülés kárpitja alá. Ezek az ülésfűtések készülhetnek szénszálból vagy karbonszálból.A karbonszálas ülésfűtések több előnnyel is rendelkeznek, így habár kicsit drágábbak, megéri a befektetés. A karbonszálas típus párnáinak kialakítása olyan módon történik, hogy az eredmény szinte láthatatlan, a párna nem türemkedik ki a kárpit alól, így az egyben esztétikus és kényelmes is marad. A karbon szabható, alakítható, így a rögzítéshez szükséges lyukak, vágások is egyszerűen létrehozhatók. A párna egész felülete képes a hőtermelésre, így valóban nem kell dideregni vezetés közben, jól eső meleg árasztja el az egész testfelületet.Ülésfűtést keres? Forduljon hozzánk bizalommal!

Ülésfűtés

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.