Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Autós ülésfűtéssel könnyebb a téli időszak!

Admin. 2020 December 05. 16:44

Autós ülésfűtés a téli komfortérzetért, a termékhez kedvező áron, akár házhozszállítással is hozzájuthat!

A téli időszakban, a keményebb hidegek alatt kifejezetten kellemetlen autózni, azonban az esetek nagy részében az emberek nem tehetik meg, hogy ne üljenek be a járműveikbe az időjárás miatt. El kell jutniuk a munkahelyükre, vagy sofőrként dolgoznak, és kénytelenek ellátni a feladataikat, ezért nincs más választásuk, mint olyan megoldást találni, amivel könnyebbé tehetik a helyzetüket. Szerencsére sokféle opció létezik manapság ahhoz, hogy a járművekben elviselhetőbbek legyenek a körülmények a téli időszakban. Amennyiben Önnek olyan alternatívára van szüksége ezzel kapcsolatban, ami egyszerűen, gyorsan telepíthető, válassza az ülésfűtést autójába!

Az autós ülésfűtés tökéletesen megfelel az elképzeléseinek, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a termékkel. Az eszköz telepítése semmilyen nagyobb plusz munkát nem igényel, szinte percek alatt be lehet kötni, és máris élvezheti a kellemes meleget a járműben. Az ülésfűtéssel végre nem lesz kényelmetlen a vezetés a téli időszakban, így százszázalékban az autóra tud majd koncentrálni. Kínálatunkban megbízható, minőségi termékekkel találkozhat, amiknek használata teljesen biztonságos. Hosszú éveken át kiszolgálják, bátran tekinthet befektetésként is a vásárlásra. Az autós ülésfűtés megakadályozza, hogy a hosszabb utak során kihűljön, így a különböző betegségek miatt sem kell aggódnia.

Autós ülésfűtéssel sokkal zökkenőmentesebb, könnyebb a téli időszak a járműben, tapasztalja meg Ön is az eszköz előnyeit, és rendelje meg mihamarabb kínálatunkból a kiválasztott terméket! Legyen szó személyautóról, mikrobuszról, kisteherautóról, bármilyen járműbe megtalálhatja az ideális ülésfűtést. A minőség mellett a kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért anyagi szempontból is megéri tőlünk vásárolni. Érdemes körbenézni a választékban, mert sok más praktikus kiegészítőt is kínálunk a járművekbe. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken!

 

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.