Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Zajcsillapítás az autóban

2014 May 19. 12:32

Autónkat közlekedés közben megannyi megterhelő inger éri, melyek között az egyik jellemző a rezonancia, amely nem csupán fizikai hatásokat gyakorol a járműre, de hang formájában is jelentkezik. Évekkel ezelőtt a gyártók kevés figyelmet fordítottak a járműn belüli zajcsökkentésre, napjainkban ez már alapkövetelmény, de igazán csendes autót csak egyedi kérésre készítenek, mely jelentős anyagi ráfordítást igényel, ezért érdemes utólagosan gondoskodni a zajcsillapításról.

A biztonságos és felelősségteljes közlekedés egyik alapfeltétele, hogy a megfelelő módon figyeljünk a vezetésre és a felmerülő körülményekre, melyhez jelentősen hozzájárulhat a csendes autótér. A zaj negatív hatásokat gyakorol idegrendszerünkre, rontja a koncentrációs készségünket, idegessé és ingerülté tehet minden sofőrt, valamint a fáradtságérzetet is jelentősen megnövelheti és ez a problémakör komoly életveszélyhez is vezethet. A zajcsillapítás további előnyei közé tartozik a komfortosabb utazás, és az esetlegesen hallgatott halk zene, beszélgetések élvezete.

Gondoskodjon Ön is megfelelő módon a zajcsillapításról autójában és tekintse meg webáruházunk kínálatát, valamit bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

http://autohificentrum.hu/csillapitas/standardplast

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.