Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Miért jó a DVD az autóban?

2015 February 20. 01:11

autohificentrum.huGyakran utazik? Dobja fel a hosszú út végét, vagy kösse le gyermekei figyelmét autó DVD-vel, és az út máris szórakoztatóbb, kevésbé fárasztó!Sokan kérdezhetik, mégis miért kell DVD az autóba is? Eltereli a figyelmet, felesleges luxus, csak a lusta szülő áldoz ilyesmire. Ez azonban nem igaz! Sokakat autójukhoz köt a munkájuk és nem minden nap alszanak otthon, így a mindennapi nehézségeket és stresszt könnyedén oldhatják úgy, hogy kedvenc filmjeiket vagy műsoraikat megnézik.Hosszabb külföldi utak, nyaralások alkalmával jól jöhet egy kis filmnézés, az autó DVD segítségével pedig egy-egy estére a megszokott családi hangulatot teremthetjük meg, távol otthonunktól is.A DVD olyan esetekben is segítségünkre lehet, mikor rakoncátlan gyermekeink már kifogytak a mondókákból, játékokból, és már végképp nem győzik türelemmel végigülni a hosszú autóutat, autó DVD-n azonnal megnézhetik kedvenc meséjüket, lekötve így figyelmüket.Látja, milyen sokféleképpen használhatjuk a DVD-t autóban is?Amennyiben Ön is szeretne DVD-t autójába, a legjobb helyen jár! Tájékozódjon honlapunkon, vagy keressen bennünket kérdéseivel még ma!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.