Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Szórakozás utazás közben is!

2014 December 23. 00:01

Multimédiás lejátszóKépzelje el, ahogy Ön magabiztosan és felszabadultan két kézre fogja a kormányt, lába a gázpedálra tapos, az ablak mellett elsuhan a táj. Egyre gyorsabban falja a kilométereket és az aszfaltot, ahogyan megszállja a szabadság könnyű, felszabadító érzése, valami azonban mintha hiányozna.Igen, keze vakon az autóhifi kapcsolója felé tapogatózik, végül megtalálja és eltekeri a kapcsolót. Felcsendül egyik kedvenc száma. Ez hiányzott.Ugye Ön sem tudja elképzelni a hosszabb, rövidebb autóutakat zene nélkül? Szerezzen be igazán minőségi autóhifi berendezést vagy éppen multimédiás lejátszót, így nemcsak Önnek, de utasainak is élmény lesz az utazás. Unaloműzésre, aláfestő zenéhez, de a kínos csendek feloldásához is az autóhifi a tökéletes megoldás.Válasszon kiváló minőségű termékeink közül, illetve kérje bátran szakmai tanácsunkat, ha nem tud kiigazodni kínálatunkban! Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.