Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Led fényszóró vásárlás online: szerezze be egyszerűen a kiegészítőt!

Admin. 2021 February 14. 16:27

Led fényszórók online rendeléssel, kedvező áron, minőségi kivitelben, szerezze be online áruházunkból kényelmesen a minőségi kiegészítőket!

led fényszórók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ugyanis a halogén lámpákkal szemben sokkal több előnnyel rendelkeznek, és megbízhatóbbak is. A led hosszú élettartammal rendelkezik, jóval intenzívebb fényereje van, és nem annyira érzékeny a rezgésekre, ez pedig a ma ismert útviszonyok között igencsak kedvező. Sokan váltanának szívesen ezekre a fényszórókra, azonban a beszerzéssel egyeseknek akadhatnak gondjaik, mert nincs a közelükben olyan autós kereskedés, ahol elérhetők lennének a termékek. Ha Ön is hasonló helyzetben van, ajánljuk figyelmébe webáruházunkat!

Webshopunkat bárhonnan, bármikor elérheti, ahol többféle led fényszóró közül is válogathat. Termékeink kifogástalan minőséget képviselnek, így rajtuk keresztül könnyedén megtapasztalhatja a led technológia előnyeit. A led fényszórók a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek százszázalékban megfelelnek, garantáljuk, hogy elégedett lesz a megrendelt termékekkel. Online áruházunkból gyorsan és könnyedén beszerezheti a fényszórókat, ezzel pedig rengeteg időt, energiát takaríthat meg. Nálunk nem kell igazodnia a nyitvatartási időhöz, és a hosszas sorban állás sem emésztheti fel a szabadidejét. Stresszmentes, nyugodt körülmények között vásárolhat, így sokkal jobban át tudja gondolni, hogy pontosan melyik led fényszóróra is lesz szüksége.

Rendelje meg led fényszóróját egyszerűen, kényelmesen, és tapasztalja meg a termékek előnyeit a vezetés során! Érdemes körbenézni a webáruházunkban, mert a fényszórókon kívül sok más praktikus kiegészítőt is beszerezhet gépjárművéhez. Itt mindent megtalálhat egy helyen az autójához! Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is megéri tőlünk vásárolni. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról.

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.