Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Biztonság és kényelem a legújabb JVJ multimédiás fejegységgel

Admin. 2019 August 26. 18:15

Napjainkban az okoseszközöknek óriási szerepük van az életünkben. Számtalan dolgot megkönnyítenek, már nem hiányozhatnak egyetlen lakásból, munkahelyről, sőt, autóból sem. A JVJ DVD-8871B multimédiás fejegység például egy olyan Androidos készülék, amivel a vezetés, illetve utazás egyszerre tehető biztonságossá és kényelmessé.

A berendezés igen sokrétű funkciókkal rendelkezik: zenél, navigál, telefont tükröz, tolató kamerát fogad, első lökhárítóba tehető kamerát fogad, valamint menetrögzítő kamera is vásárolható hozzá. Ezeknek a kameráknak köszönhetően nem fordulhat elő, hogy véletlen nekitolatunk a mögöttünk lévőnek, vagy rosszul mérjük fel az előttünk lévő helyet. A vezetés és parkolás így sokkal biztonságosabb a JVJ DVD-8871B multimédiás fejegység használatával, a kényelmi funkciókról nem is beszélve.

Keressen minket bizalommal, ha egy stabil, megbízható készüléket keres! A JVJ DVD-8871B multimédiás fejegység Android 8-cal működik, bátran ajánljuk ügyfeleinknek. Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.