Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Amit a zajszennyezésről tudni érdemes

2015 September 09. 22:04

A zaj egy városi szennyezés, hiszen itt ér minket a legtöbb hangos impulzus. A zajok rossz hatással vannak közérzetünkre és fizikai állapotunkra is. Olyan panaszok kiváltó oka lehet, mint a halláskárosodás, magas vérnyomás, szívpanaszok, álmatlanság.A városban sokszor az autóban ülve érnek minket ezek a hatások. A zajokat a minket körülvevő környezet is okozhatja, de elsősorban a saját autónk a fő forrás.Éppen ezért fontos, hogy minél előbb gondoskodjunk a káros zajok kiszűréséről, és azok környezetre gyakorolt hatásáról. Mivel az autós közlekedés elkerülhetetlen a városban, fontos, hogy az autó hangszigetelése minél előbb megtörténjen.Ha Ön is úgy gondolja, hogy az autó hangszigetelése elengedhetetlen a mai zajos világban, keressen fel minket, és mi mindenben segítségére leszünk! A pozitív eredmény garantált, hiszen az autó hangszigetelésével a vezetés is sokkal gördülékenyebb és csendesebb lesz. Nézzen körül weboldalunkon, és keressen fel minket még ma elérhetőségeinken!

autohificentrum.hu

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.