Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Radardetektor kisokos

2014 November 18. 19:55

Minden autós réautohificentrum.humálma a rejtőzködő sebességmérő, mely derült égből villámcsapásként sújt le a legóvatosabb autósra is. Ezek a mérések újra és újra feltűnnek, jelen vannak, mindenki számít rájuk, de néha a legszorosabb autós összetartás vagy a leggondosabb odafigyelés sem tudja őket kiszűrni. Néha úgy érezzük, muszáj átlépni a megengedett sebességet, főleg ha vészhelyzetről van szó.A radardetektorok legalizálása ezeknek a kellemetlenségeknek vetett véget. Ön még nem vásárolt ilyen okos kis szerkezetet? Mi segítünk!A radardetektort felerősíthetjük szélvédőre, tapadókorongjai segítségével. Felhelyezése egyszerűnek tűnik, mégis érdemes odafigyelni néhány dologra. Az antennák kifelé nézzenek, a műszer legyen vízszintesen és lehetőség szerint középen helyezkedjen el, mert csak így érhetjük el az optimális működési kapacitást. Amikor vízszintesbe állítjuk, ne a készüléket fogjuk, mert eltörhet benne a műanyag alkatrész.Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen megbízható radardetektort!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.