Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Amit a hangszigetelésről tudni érdemes.

2015 March 18. 21:50

Mint ahogy az oautohificentrum.hutthoni zenehallgatás élményét is sok zavaró körülmény befolyásolhatja, a porszívózó lakótárstól, a szomszédban ugató kutyákig, így a minőségi autós zenehallgatásnak is megvannak a zavaró tényezői.Autóba szerelt hifi rendszer esetén ezek a problémák megsokszorozódnak. A sok rezgő fémfelület, a kívülről beszűrődő környezeti zajok, és a jármű működésével együtt járó hangok (gördülési zaj, motorzaj) is mind-mind rontják a zenei élményt. Ezek mérséklésére, áthidalására fejlesztették ki a különböző rezgés- és zajcsillapító, autós hangszigetelő eljárásokat.Ilyen rendszerek az öntapadós, a kenhető és a szórható hangszigetelés. Funkciójukat és hatásfokukat tekintve eltérőek, illetve van, hogy csak együtt érik el a kívánt hatást. A legelterjedtebbek ezek közül az öntapadós megoldások, viszont megfelelő körültekintés és tervezés nélkül nem éri meg a különböző, interneten talált „olcsó praktikának” hinni.Ha rosszul alkalmazzuk (nem csak az öntapadós, hanem bármely más technikát) könnyen okozhatunk vele kárt az autónak, vagy plusz munkát magunknak.Ha tapasztalt szakemberektől szeretne, minőségi tanácsokat kapni, autó hangszigetelés témában, keresse fel honlapunkat, és a vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.