Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A fejtámla monitorokkal biztosan lekötheti az utasokat a hosszabb, rövidebb utazások során!

Admin. 2020 July 15. 22:35

Sokan rengeteget utaznak a családjukkal, barátaikkal. A különböző úti célokat jó páran autóval közelítik meg, hiszen így az embernek nem kell igazodnia menetrendekhez, indulási időkhöz. Egyes utasok nem igazán örülnek a hosszabb menetidőknek, ugyanis az autóút során nem tudják mivel lefoglalni magukat. Ez különösen igaz a fiatalabb korosztályra: a gyerekek közül sokan kifejezetten türelmetlenné tudnak válni például egy külföldi utazás során. Ez a feszült hangulat egy családi nyaralást igencsak negatív irányba tud terelni, ezt pedig természetes, hogy a jelenlévők szeretnék elkerülni. Előkerülnek a különböző játékok is, azonban egy idő után azok sem kötik le a legkisebbeket. Amennyiben Önök is gyakran utaznak külföldre, és szeretné az utasokat lefoglalni, vásároljon fejtámla monitort!

A fejtámla monitor használata mellett a kicsik biztosan nem lesznek türelmetlenek. Ez a technikai megoldás nem csupán a gyerekeknek lesz szórakoztató, hanem a felnőtteknek is, így bárki is utazzon Önnel, biztosan élvezni fogja az autózást. A fejtámla monitorokon a hátsó ülésen az utasok különböző filmekkel, videókkal szórakoztathatják magukat az út során. Ilyen körülmények között nagyon hamar elrepülhet az idő. A fejtámla monitorokon történő filmnézés elvonja a figyelmet a várakozásról, igazi otthoni körülményeket teremthet az utastérben. Választékunkban többféle terméket is talál a kategórián belül, amik megbízható, minőségi készülékek. Kiváló felbontással rendelkeznek, és kezelésüket nagyon egyszerű megtanulni, garantáljuk, hogy elégedett lesz a megvásárolt fejtámla monitorral.

Tegye élvezetesebbé a közös utazásokat, ne hagyja unatkozni az utasait, hanem szórakoztassa minőségi videókkal, filmekkel őket, ehhez pedig szerezze be tőlünk a fejtámla monitort! Az eszközöket könnyedén meg tudja rendelni webshopunkból, amiket kedvező áron kínálunk a vevőknek. Ha segítséget szeretne kérni a megfelelő készülék kiválasztásához, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.