Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Gyári kinézetű multimédiás fej jó áron

Admin. 2020 February 19. 00:45

Új multimédiás fejet szeretne vásárolni az autójába? Egy ilyen kiegészítő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni ahhoz, hogy az új tulajdonos elégedett lehessen a termék minden jellemzőjével. A külső jegyek és a teljesítmény, a funkciók egyaránt meghatározóak.

Áruházunk kínálatában gyári kinézetű multimédiás fejegységek is megtalálhatóak, megfizethető áron. Azoknak az érdeklődőknek ajánljuk a gyári kinézetű multimédiás fejeket, akiknek fontos az is, hogy a termék úgy nézzen ki, mintha már eleve az autó tartozéka lenne. Termékeink közül a gyári kinézetű multimédiás fej egyike azoknak a kiegészítőknek, amik egyszerűen beépíthetőek a járműbe, de úgy néznek ki, mintha mindig is oda tartoztak volna. Ha szeretné az autóját sokoldalúbbá tenni és az utakat szórakoztatóbbá, egyszerűbbé, akkor ismerje meg az általunk kínált multimédiás fejegységeket!

Bizonyára van kérdése, ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.