Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A tolatás új élménye márkás tolatókamerákkal!

Admin. 2019 November 16. 01:06

A személygépkocsi extrák között minden autótulajdonos talál az igényeihez valót. Kinek erre van szüksége, kinek arra, de olyan is van, amit senki nem nélkülözhet. A tolatókamerák azok közé az eszközök közé tartoznak, amiknek minden sofőr nagy hasznát veszi.

A tolatás olyan autós manőver, ami egyrészt gyakorlatot követel, másrészt olyan nehezítő tényezőkkel rendelkezik, amik a tapasztalattól függetlenül állandóan fennállnak. Ilyen nehezítő tényező a holt tér megléte. A tolatókamerák használata külföldön már elfogadott és népszerű dolog, hiszen a biztonságos manőverezés tökéletesen megvalósítható a segítségével.

A vezetőket segítő rendszerek közül a tolatókamerák azok közé az eszközök közé tartoznak, amiken nem érdemes spórolni. Ha minden tolatásnál kiveri a víz, hogy mikor húzza meg az autó karosszériáját vagy idegesen araszol hátrafelé, nehogy a kerekek alá kerüljön egy állat, ne habozzon, vásároljon megbízható tolatókamerát! Webshopunk kínálatában márkás, új modellek találhatóak, kedvező árakon!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.