Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Milyen legyen a GPS?

2015 April 18. 23:49

navigáció, gpsA gyors, és pontos tájékozódás a mai rohanó világban elengedhetetlen. Amikor utazunk valahová, és ismeretlen városban kell tájékozódni, jól jön a gyors, és szakszerű segítség. A modern technikának hála, ma már ez is könnyedén megvalósítható. Az autós multimédia, vagy az autó DVD mellett ma már a GPS is nélkülözhetetlen eszköz. A GPS-szek közül csak ki kell választani a személyre szabott típust, és már kezdődhet is az utazás!Milyet és hogyan válasszunk? A GPS lehet gyárilag beépített, vagy különálló. A beépített modell praktikus, mert nem kell zsinórokat pakolgatni, megoldani a rögzítést, viszont nem lehet biztonságba helyezni a tolvajok elől sem, vagy kivenni, ha eladjuk az autót. A hordozható navigációs rendszerek ma már sokoldalúbbak, nagy, színes képernyővel és több, praktikus funkcióval, ráadásul bárhová felszerelhetőek.A választásnál érdemes figyelembe venni az utazási szokásokat, mennyit utazik valaki, egy vagy több járművet használ-e, mekkora memóriára van szüksége. Amennyiben tanácstalan a választásban, vagy egyéb, minőségi termékeket venne, mint autó hangszigetelés, radardetektor, vagy modern multimédiás eszközök, keressen fel minket, és mi segítünk a legjobbat kiválasztani!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.