Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Az autó védelmének módjairól bővebben

2016 September 10. 00:42

A különböző autóriasztók nagy segítséget nyújtanak az autó tolvajok dolgának megnehezítésében, de ehhez jól meg kell gondolni, milyen modellt szereltetünk be az autóba, és nem árt így is elővigyázatosnak maradni.A hangos vagy néma autóriasztókat kiegészíthetjük kormányzárakkal, autózárakkal is, de jó tudni, hogy ezeket azért nem nehéz hatástalanítani, és inkább az időhúzás szempontjából lehetnek célra vezetőek. Lehetőség van olyan rejtett kapcsolók, gombok beépítésére is, amelyek aktiválása nélkül nem lehet elindítani az autót. Ez a megoldás nem igazán elterjedt, viszont annál hatásosabb és több órányi plusz munkával is megdolgoztathatja a gyanútlan tolvajt.Alkalmazható még GPS is, ami megmutatja az autó helyét, így könnyebb megtalálni azt, ha ellopták, de számolni kell azzal, hogy bizonyos körülmények között nem képes jelezni például mélygarázsban. A legdrágább autóvédelmi eszköz az elektronikus és mechanikus védelem együttesei. Ez egy modern, beépíthető rendszer, ami megbízható védelmet nyújt.Autóriasztót keres, esetleg egyéb kiegészítőket? Autóhifi, autó multimédia és még sok más várja! Tekintse meg kínálatunkat!

riasztó

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.