Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Közlekedjen egyszerűen a városban összecsukható elektromos biciklivel!

Admin. 2019 December 10. 01:02

Az elmúlt időszakban különösen nehézkessé vált a közlekedés Budapest belvárosában. Egymást érik az építkezések, ráadásul rendkívül nehéz parkolóhelyet találni. Mindezek miatt nem véletlen, hogy a legtöbb ember csak metróig közlekedik autóval, majd onnan tömegközlekedéssel megy tovább úticélja felé. Sokaknak fontos, hogy a belvárosban gyalogosként is gyorsan tudjanak közlekedni, hiszen egyeseknek nagyon szűkös az időbeosztásuk. Ha Önnek is fontos szempont ez, közlekedjen egyszerűen a belvárosban összecsukható elektromos biciklivel!

Az összecsukható elektromos biciklivel könnyedén közlekedhet a belvárosi kerületekben. Az eszközökkel rengeteg időt nyerhet, ráadásul nem fáradhat el a gyaloglásban, szinte megszűnnek a távolságok a különböző helyek között. Az összecsukható elektromos bicikliket nagyon könnyű szállítani, autóban és a tömegközlekedési járműveken egyaránt.

Utazzon kényelmesen és stresszmentesen a belvárosban is, ehhez válassza az összecsukható elektromos bicikliket! A járműveket megvásárolhatja választékunkból. Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.