Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Alpine Style Infotainment rendszer

2016 January 17. 00:43
Az Alpine bemutatja az új Alpine Style Infotainment rendszert a Volkswagen Golf 7 modellekhez

 
 
A 9 colos képernyővel rendelkező high-end audio és navigációs rendszert úgy tervezték, hogy tökéletesen integrálható legyen a Golf 7 modellekbe.
München, 2015. december 15. - Az Alpine Electronics Europe bejelentette az új Alpine Style Infotainment rendszer forgalomba hozatalát, amit kifejezetten Volkswagen Golf 7 autókba terveztek. A X901D-G7 Alpine Style rendszer elérhetővé teszi a Golf 7 tulajdonosok számára a legújabb média kompatibilitást, az élvonalbeli navigációs technológiát, és az Alpine audofil hangminőségét. A rendszer minden eleme tökéletesen illik a meglévő berendezéshez és teljesen integrálódik a jármű elektronikus rendszeréhez.
A rendszer egyik legimpozánsabb jellemzője a 9 colos (22,9 cm) nagyfelbontású érintőképernyő. Ez a valaha készült legnagyobb képernyő a Golf 7 műszerfalán - kétszer akkora, mint a hagyományos 6,5 colos VW képernyő. A legújabb video technológiát alkalmazza a kiváló képminőség, kontraszt, és felbontás érdekében, lehetővé téve a navigációs térképek lenyűgöző részletességgel történő megjelenítését, míg a filmek és a videoklipek high-end mozis élménnyé válnak. Az érintőképernyős technológia lehetővé teszi a teljes rendszer működtetését egy könnyen kezelhető felhasználói felületen.
Az Alpine Style rendszer teljesen kompatibilis a Golf 7 kormányán található vezérlő gombokkal, így a vezető könnyedén irányíthatja az összes funkciót. Emellett csatlakozik a vezetői információs kijelzőhöz a műszerfalon, és akár a navigációs turn-by-turn nyilakat is mutatni tudja (az első software-frissítés után 2016. márciustól). Az eredeti Golf tolatókamerával és tolatóradarral való kapcsolódás garantálja a biztonságos parkolást, míg a Golf fedélzeti számítógépéhez való data-bus csatlakozás lehetővé teszi, hogy a jármű beállításait az Alpine kijelzőn keresztül intézzék. A rendszer tartalmaz egy kábelt, amely lehetővé teszi az eredeti USB / AUX csatlakozó használatát a középkonzolon.
 

Az X901D-G7 teljesen kompatibilis a legújabb digitális médiával, elérhetővé téve az audio és video szórakozás széles választékát. A felhasználók csatlakoztatni tudják okostelefonjukat, beleértve az iPhone 6S és Samsung Galaxy S6 készülékeket is, és élvezhetik a telefonon tárolt digitális tartalmakat, elérhetőséget a telefonkönyvhöz, és tölthetik is a telefont. Ezen kívül aktiválhatják a Siri-t és hangvezérléssel irányíthatják az iPhone-t a maximális kényelem és vezetési biztonság érdekében. A beépített Bluetooth® technológia lehetővé teszi a telefonról az audio streaminget. A DAB/DAB+/DMB tuner digitális rádióadások vételére kiváló, zajmentes hangminőséget szolgáltat. Ezen felül a filmek, zenei videók és sorozatok különböző forrásokból nézhetők, úgy, mint az opcionális DVD lejátszón keresztül DVD-ről, USB-ről, HDMI kimenettel rendelkező okostelefonokról, iPod-ról vagy hordozható video készülékekről (opcionális kébelek vagy adapterek szükségesek lehetnek).


A vezetési élmény fokozása érdekében a készülék tartalmaz egy prémium navigációs rendszert, az Alpine funkciók széles választékával. A virtuális billentyűzet megkönnyíti a célállomások és az európai irányítószámok bevitelét, meggyorsítva a címek keresését. 29 különböző GUI és hangnavigációs nyelv érhető el. Az egyéb hasznos navigációs funkciók közé tartozik a TMC útvonalajánló folyamatosan frissülő forgalmi hírekkel, a 3D térképek, a Smart Route intelligens útvonaltervező, a kiterjedt POI (Érdekes Pontok) adatbázis, és 47 európai ország térképe, mely online frissíthető ország és régió szerint.
 

Az Alpine Style Infotainment rendszer biztosítja a valódi audiofil hangélményt a Golf 7-ben. Minden alkatrész megfelel az Alpine magas színvonalú audio teljesítményének, és fejlett funkciókat tartalmaz, mint a 9-sávos parametrikus EQ profi equalizer, Digital Time Correction, Digital Crossover hálózat és 10 előre beállított hangzás. A DVD-lejátszó (DVE-5300G), amely tökéletesen illeszkedik a Golf 7 CD-meghajtó rekeszébe a kesztyűtartóban, opcionálisan választható.
A kiterjedt kutatás és tesztelés eredményeként az Alpine Style Premium Infotainment rendszer a tökéletes eszköz a Golf 7 élvezeti értékének növelésére.
 
<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.