Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Zaj-, hő-, rezgéscsillapítás: ismerkedjen meg a Dynamat márkával!

Admin. 2019 October 27. 15:32

Az autó utasterébe beszűrődő zajok jelentős mértékben ronthatják a zenei élményt vezetés közben. Például 120 km/h sebességnél a zajszint 85dB, ebből pedig a hallható zene csak 20dB. Ezért van az, hogy ennél nagyobb sebességnél szinte már semmit sem lehet hallani a rádióból. Szerencsére erre a problémára is van megoldás: a Dynamat kínálatában több olyan terméket is talál, melyek használatával többé nem lehet zavaró semmilyen külső zaj.

A Dynamat kifejezetten zajcsillapításra specializálódott termékeket biztosít az autósoknak. A zörejek mellett a Dynamat termékei a gépjárművek rezgését és hőképzősédét is képesek jelentős mértékben csökkenteni. A termékek alkalmazásával 87%-os motorzaj csökkenés érhető el a járműben, a motortér által kibocsátott hő pedig legalább 97%-kal csökkenni fog. Így sokkal kényelmesebb és élvezetesebb az utazás a gépjárműben, és még a zenét is kiválóan hallhatják az utasok. A Dynamat megbízható, minőségi eszközöket biztosít a zaj-, hő- és rezgéscsillapításhoz.

Élvezze Ön is korlátok nélkül a zenét vezetés közben, ehhez válassza a Dynamat márka termékeit! Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.