Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Az autórádió nem felesleges dolog!

2018 July 23. 21:01

Sokféle műszaki cikk áll már az autósok rendelkezésére ahhoz, hogy feldobják a hosszú utakat vagy a dugóban vesztegelés idejét. Ma már nem csak zenét lehet hallgatni, de filmet, videót is nézhetnek az utasok, a legkorszerűbb berendezések segítségével. A klasszikus autórádiónak leáldozott az ideje? Szó sincs róla! Még ma is van helye az autórádiónak, hiszen számos előnye van, ha rendelkezünk ilyennel.Gondoljon bele, hogy egy autórádiót bármikor segítségül hívhat, ha éppen otthon felejtette a lejátszóját, lemerült a készüléke, vagy csak nem szeretné feleslegesen meríteni az akkumulátort. A modern fejegységek már nem csupán a rádióadókat fogják, hanem többféle csatlakozóval is ellátták őket, így könnyedén összekapcsolhatóak szinte bármilyen készülékkel. Mindemellett önmagában az egyszerű rádióhallgatás is csupa előnnyel jár, hiszen az aktuális hírekről, időjárásról, útlezárásokról is tájékozódhatunk két szám között.Keresse bizalommal webáruházunkat, és vásároljon márkás autórádiókat, válogasson a legmodernebb modellek közül! Ha szeretne részletes tájékoztatást kérni az autórádiókról, bátran keressen fel minket!

Autórádió

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.