Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Autóklíma-tisztítás 15 perc alatt? Ózontechnikával megvalósítható!

2018 April 11. 17:07

Tavasszal újra aktualitást élveznek a klímaberendezések az ingatlanokban és a gépjárművekben egyaránt. Ilyenkor elkezdődik a légkondicionáló berendezések felkészítése a szezonra, ami főként a tisztításukban nyilvánul meg. Természetesen nem csak az épületekben található klímák tisztaságára kell figyelmet fordítani, hanem az autóklímáéra is, azonban az időhiány miatt a legtöbb gépjárműtulajdonos hajlamos megfeledkezni erről a fontos teendőről. Szerencsére egy forradalmi újdonságnak köszönhetően az autóklíma-tisztítás többé nem időigényes munka! Ha Ön is kipróbálja ezt az innovációt, soha többé nem fogja elfelejteni a járműben található légkondicionáló tisztítását!Az innováció nem más, mint az ózonos autóklíma-tisztítás, aminek köszönhetően körülbelül 15 perc alatt tisztává varázsolható a berendezés. Az új technológia nem csak gyors, hanem hatékony tisztaságot is garantál, így egyetlen baktérium, vagy porszem sem telepedhet meg az autóklíma szerkezetében.Tapasztalja meg Ön is az ózonos autóklíma-tisztítás előnyeit, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.