Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Zajcsillapító lapra lenne szüksége?

Admin. 2020 September 28. 21:13

A motorhang, gumiabroncsok súrlódása, kintről jövő hangok nem csupán a zenei élményt rontják az autóban, hanem nagyon sok sofőr koncentrációját is befolyásolják. Akik nap, mint nap hosszú utakat tesznek meg, egy idő után komoly stresszt okozhatnak számukra ezek a menetzajok. A probléma ott kezdődik, hogy manapság a legtöbb gépjárműnél a gyártók nem gondoskodnak a zajcsillapításról, ezért ez a feladat az autótulajdonosokra hárul. Szerencsére többféle megoldás is rendelkezésre áll ezzel kapcsolatban, így utólag is könnyedén lehet gondoskodni a megfelelő hangszigetelésről. Amennyiben Önre is hatással vannak a menetzajok, és szeretne egyszerűen kivitelezhető, költséghatékony alternatívát alkalmazni, ajánljuk figyelmébe a zajcsillapító bitumen lapokat!

zajcsökkentő lapok közül ezek a termékek a legnépszerűbbek, nem véletlenül, hiszen tökéletesen megfelelnek sokak elvárásainak. A bitumenlapokat nagyon gyorsan, könnyen lehet telepíteni. Száraz, zsírtalan felületre felhelyezi, ezután hőlégfúvóval vagy hajszárítóval felmelegíti az anyagot, ami így meg tud tapadni. A bitumen lap fontos szerepet tölt be abban, hogy Ön nyugodt körülmények között vezethessen. Ha gyakran ül autóba, mindenképp érdemes beszereznie a zajcsillapító lapokat kínálatunkból, hiszen így hosszú távon nem kell a kellemetlen hangokkal megküzdenie. A zenehallgatást sem zavarhatja meg semmilyen külső hang, ezáltal végre az autóhifi rendszerét is maximálisan ki tudja használni. A bitumen lap hosszú éveken át gondoskodik a kényelmes és zavartalan autózásról.

Tapasztalja meg Ön is a zajcsillapító bitumen lapok előnyeit, és szerezze be tőlünk a termékeket kedvező áron! Nálunk nem kell sorban állnia, nyitvatartási időhöz igazodnia, webshopunkat bármikor, bárhonnan elérheti, ezzel pedig jelentős időt és energiát takaríthat meg. Érdemes körbenézni nálunk, mert sok más praktikus kiegészítőt is találhat az autójához. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.