Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Tudjunk meg többet a két dines fejegységről!

2016 February 10. 21:51

Ma már meg sem lepődünk, ha egyre újabb technológiai eszközök kerülnek forgalomba, amik a szórakoztatásunkat és a kényelmünket szolgálják. Most már számos lehetőség van arra, hogy utazás közben biztonságban hallgathassunk rádiót, kedvenc előadónk zenéit vagy nézzünk egy jó filmet.A legtöbb új autót is úgy alakítják ki, hogy helyet tudjon biztosítani a legmodernebb technológiával kialakított eszközöknek. A két din, azaz a dupla din már könnyedén a műszerfalra helyezhető, ez azért is fontos, mert két autórádió magasságú fejegység kerül ilyenkor behelyezésre. Ez a technológia jól látható és könnyen kezelhető képernyőt biztosít, valamint központosítja ez eddig külön álló eszközöket, mint például telefontartó, töltő, GPS készülék és még sorolhatnánk, mennyi mindent egyesít ez a nagyszerű két dines fejegység.Kezelhetőségét könnyíti az érintőképernyő, illetve előnye az is, hogy költséghatékony megoldás, hiszen a két dines fejegység tartalmazza a CD-t, DVD-t, MP3-at, navigációt is. A hátsó utasoknak sem kell unatkozni, hiszen a készülékhez hozzá tartoznak a hátsó monitorok, amin akár egy filmet is megnézhet a család többi tagja.A két dines fejegység kiváló szórakozást nyújt az egész család számára, tegye próbára Ön is, nézzen körül kínálatunkban!

2DIN fej

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.