Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Hatékony védekezés az autótolvajokkal szemben.

2013 October 21. 19:19

Hogyan lehet hatékonyan megvédeni autónkat a tolvajokkal szemben? GPS követővel!
Sokan úgy hiszik, hogy az autó tolvajokat elijesztik az gépjárműbe szerelt, korszerű biztonsági- és riasztóberendezések. A gyakorlat azonban ennek a hiedelemnek ellentmond. Sem az autóriasztó, a kormányzár és az ehhez hasonló megoldások nem biztosítanak teljes védelmet. A bűnözők könnyedén kijátsszák az ilyen biztonsági berendezéseket.A GPS követő azonban teljesen más. Ha hajlandó néhány ezer forinttal többet áldozni gépjárműve biztonságára, nem fog csalódni. Manapság bevett gyakorlat az autó tolvajoknál, hogy az eltulajdonított gépjárművet a tetthelyhez közel egy eldugott zugban „pihentetik” néhány napon át. Ez alatt vagy megtalálja a hatóság vagy az autót elviszik, és sosem kerül elő. A GPS követő által azonnal és gond nélkül meghatározható a jármű pontos helye.Ennek az innovatív megoldásnak az előnye, hogy egy 24 órás diszpécserszolgálat figyelme biztosítja autója védelmét. Igaz, egy kicsit többe kerül, mint egy váltózár, mégis megéri. Ha az elején ezen spórol, később a gépjárműve teljes értékével fizethet meg érte.Legyen résen és mi beszereljük GPS követőjét!

http://autohificentrum.hu/autoriasztok-biztonsag/gpskovetok

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.