Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A tolatókamerák kényelme felbecsülhetetlen!

Admin. 2020 October 28. 19:48

A tolatás sokak számára jelent problémát, különösen a modernebb autókban, amelyekből hátrafelé kilátni szinte lehetetlen, köszönhetően az emelkedő övvonal és a szinte lőrésszerű ablakok divatjának. Még azoknak is gondot okozhat egy párhuzamos parkolás ezekben az autókban, akik egyébként nagy biztonsággal képesek a tükrök segítségével tolatni, hiszen a középső tükörben az ablak fényes foltján túl szinte semmit sem látni, és sötétben a helyzet csak tovább romlik. Szerencsére könnyedén orvosolható a probléma egy tolatókamera beszereltetésével.

Persze a modern autók nagy részében választható extra a tolatókamera, és sokan meg is rendelik, ám a kicsit régebbi típusokban már ritkábban fordul elő, és ahogy haladunk az időben visszafelé, úgy lesz egyre ritkább a felbukkanása. Aki használt autót vesz, annak nem a tolatókamera meglétének ellenőrzése az elsődleges szempont, hanem a jármű komplett állapota, vagyis a rozsdásodás, a motor, a futómű. A tolatókamera hiánya csak jóval később tűnik fel, és ilyenkor pótmegoldásra van szükség.

Az autóspecifikus tolatókamerák beszerzése sokszor heteket is igénybe vehet az autó típusától függően, ám mindenképp megéri felkutatni a megfelelő típust, hiszen csak így lehet tökéletesen biztonságos annak használata.

Kínálatunkban többféle autóspecifikus tolatókamera is megtalálható, hiszen tudjuk, hogy mennyire fontos lehet ez a kis kiegészítő a mindennapi használat során. Némelyik típus természetesen univerzális, azaz típustól függetlenül minden autóba beépíthető, így akkor sincs gond, ha nem találja az autójának megfelelőt. Minden autóspecifikus tolatókameránk megfelel a szabványoknak, a minőségük kiváló, az áruk pedig kifejezetten kedvező, így mindenképp megéri mellettük dönteni!

Ha felkeltették a figyelmét autóspecifikus tolatókameráink, tekintse meg széles választékunkat, majd rendelje meg a megfelelő típust csupán néhány kattintással! Amennyiben kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.