Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A DLS hangszórókról bővebben

2016 November 04. 12:45

A DLS egy svéd cég, mely igen komoly tapasztalattal rendelkezik a különböző hangszórók gyártásában. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy számos autóhifi versenyen értek már el jó helyezést a DLS hangszórók. Autósok tízezrei használják a DLS hangszórókat, és a visszajelzések alapján nagyon kevesen vannak azok, akik le szeretnék ezeket cserélni!Tehát ha nem csak a hangerő a fontos számunkra, hanem a hangzás is, akkor a DLS hangszórók remek választást jelenthetnek, hiszen teljesítményük sok esetben meghaladja az autós használatnál megkövetelteket, de mindezt úgy, hogy nem megy a hangminőség rovására. A Svéd cég termékei a tökéletes ár/érték arányt képviselik az autóhifik világában, így mindenképp érdemes elgondolkodnunk ezeken a típusokon, ha új hangrendszert szeretnénk használni autónkban.Vásároljon nálunk minőségi DLS hangszórókat, hogy a zenei élmény ne legyen kérdés, amikor autóba ül! Ha kérdései vannak DLS hangszóróinkkal vagy egyéb termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeinken!DLS hangszórók

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.