Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A fogyasztáscsökkentés érdekében alkalmazható kenőanyag

2016 April 12. 19:21

A hagyományos kenőanyagok réteget alkotva a fémen, óvják az alkatrészeket. A Motor Life egy olyan speciálisan kifejlesztett kenőanyag, mely a fogyasztáscsökkentés érdekében nem a fém felületén, hanem a felső rétegekbe hatolva növeli a teherbírási képességet. Mivel a termék nem tartalmaz szilárd anyagokat, így használata veszélytelen.A mai felgyorsult világban fontos a környezetvédelem és a fogyasztáscsökkentés. A Motor Life erre nyújt tökéletes megoldást. Felhasználását tekintve igen széleskörű, személygépkocsiktól kezdve egészen hajókig és ipari gépekig terjed. Használata gazdaságos és hosszútávon megtakarításokat eredményez!Csökkentve az alkatrészek kopását, növelve a teljesítményt, védve a fémek felületét segít a fogyasztáscsökkentésben! A 4-5%-os fogyasztáscsökkentés visszatermeli a befektetett költségek többszörösét! Ha Önnek is fontos, hogy megfelelő kenőanyagot alkalmazzon gépjárművében, keressen minket bizalommal, és próbálja ki Motor Life termékünket!

fogyasztáscsökkentés

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.