Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A fogyasztáscsökkentő adalékanyagokról bővebben

2015 October 09. 22:33

Vezetési stílusunkra odafigyelve óriási fogyasztáscsökkenés érhető el. Azonban ha Ön úgy gondolja, hogy nem tud ennél jobban odafigyelve vezetni, vagy nem akar, akkor a legjobb megoldás a fogyasztáscsökkentő adalékanyagok használata. Egyszerű, viszont sokat spórolhatunk vele. De hogyan működik?Egyszerű fizikai elven működik: minél több az oxigén, annál jobban működik az égés. Ez autónk működésekor is igaz: ha az égés nem megfelelő, ugyanannak a teljesítménynek az eléréséhez több benzinre van szükség. A fogyasztáscsökkentő adalékot használva az üzemanyaghoz több oxigénmolekula tud kapcsolódni, javul az égés és csökken az autó fogyasztása. Ennek köszönhetően ugyanannyi benzinnel jelentősen nagyobb távolságot tehetünk meg, mint a fogyasztáscsökkentő adalékanyag használata nélkül.Spóroljon a benzinen fogyasztáscsökkentő adalékanyagaink segítségével! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, munkatársaink készséggel segítenek mindenben!

fogyasztás csökkentés

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.