Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Kérjen tanácsot szakértőktől a vásárlás előtt! – Ne féljen kérdezni!

2019-03-09 22:00:15

PIONEER ÚJ SOKOLDALÚ TÁBLA-FEJEGYSÉG

A Pioneer elindítja a levehető multimédiás vevőkészülékek új sorozatát, nagy hangsúlyt fektetve a sokoldalúságra.Az új termékcsalád első tagja, a Pioneer SPH-8TAB-BT, levehető, 8 hüvelykes kapacitív Android táblagépből és egy vevőkészülékből (2 DIN-es autós fejegység) áll, amelyhez a táblagépet csatlakoztatni lehet. Az utasok akár a hátsó ülésen is használhatják a táblagépet, miközben az autó hangszóróin keresztül a zenehallgatás és a navigáció (Waze, Google Maps, Yandex) továbbra is hibátlanul működnek. Amikor leparkolt, vigye magával a táblagépet, hogy bárhol használhassa azt internetezéshez, levelezéshez, hogy letölthesse kedvenc zenéit, filmjeit, vagy tetszőleges alkalmazásokat a Google Play Áruházból.

A legnépszerűbb Google alkalmazások már előre telepítve vannaka táblagépen, ideértve a Pioneer „Smart Syncfor Tablet”*alkalmazást. Ez az alkalmazás a Pioneer „egyablakos” megoldása, hogy a legtöbbet hozhassa ki az okos-telefonok, az autórádiók és az autós navigáció lehetőségeiből: intuitív alkalmazás-alapú funkciókkal és kiváló minőségű autós hangzással rendelkezik.

* Az alkalmazás törlése esetén a Pioneer „Smart Sync for Tablet” alkalmazáselérhető a Google Play áruházban

Bármilyen áruházba, boltba betérünk, és meglátunk egy nekünk tetsző, vagy praktikus darabot, legyen szó műszaki termékről, vagy egy egyszerű, hétköznapi tevékenységet segítő eszközről érdemes mindig a szakértőktől tanácsot kérni, ellenkező esetben ráfizethetünk önálló döntésünkre.Webáruházunk autó multimédiával foglalkozik, és mivel műszaki termékeket érintünk kínálatunkkal, így még inkább fontos, hogy a megrendelés gomb lenyomása előtt megkérdezze kollégáinkat, akik kellő szakértelemmel fordulnak minden problémához, kérdéshez! A különböző autórádiók, autóhifik más és más gépjárműbe valók, és ezek a berendezések különböző funkcióval bírnak, tehát először is legalább megközelítőleg alapot kell adnia elképzeléseinek és tisztáznia autója erre vonatkozó tulajdonságait. Továbbá rengeteg idő elmegy a cserével, vagy a termék árának levásárlásával, előzze meg ezeket a folyamatokat és merjen kérdezni!Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink minden kérdésre válaszolnak, és segítik Önt a helyes döntésben!
<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.