Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Mi is az a subwoofer?

2019-02-17 14:33:58
http://autohificentrum.hu/subwooferek/egyeb.phpMi az a subwoofer?Ön is tapasztalta már, hogy a hifi berendezésének hangzása alul, vagy felülteljesít, és nem találja az arany középutat? Erre a problémára a tökéletes megoldás a subwoofer. De mit is takar ez a berendezés?A subwoofer a hifi hangzását hivatott javítani. Ennek a kis készüléknek kétféle fajtája létezik: aktív és passzív. Mindenképp érdemes aktív szubwoofert használni, ugyanis összekapcsolható a hangszóróval, így tudjuk állítani a hangerőt. Továbbá tehermentesíti a hangszórót, így a zene még inkább élvezhető, jobban visszakapjuk a basszust. Az autós subwooferek nagyjából 30 és 160 Hz között működnek tökéletesen.A vásárlásnál mindenképp figyelni kell arra, hogy olyan subwoofert válasszunk, ami illik az autó méreteihez. Ez szakszavakkal annyit jelent, hogy a membrán átmérőjének akkorának kell lennie, mint a kocsi belterületének.A subwoofer elhelyezésénél az elsődleges és legfontosabb szempontnak a stabilitásnak kell lennie, ugyanis ennek hiányában a hang elcsúszhat, berezeghet, vagy zavaró vibrációk jöhetnek létre.
<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.