Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Élvezze az utazást a megfelelő hangszigeteléssel!

2019-03-09 22:00:15

PIONEER ÚJ SOKOLDALÚ TÁBLA-FEJEGYSÉG

A Pioneer elindítja a levehető multimédiás vevőkészülékek új sorozatát, nagy hangsúlyt fektetve a sokoldalúságra.Az új termékcsalád első tagja, a Pioneer SPH-8TAB-BT, levehető, 8 hüvelykes kapacitív Android táblagépből és egy vevőkészülékből (2 DIN-es autós fejegység) áll, amelyhez a táblagépet csatlakoztatni lehet. Az utasok akár a hátsó ülésen is használhatják a táblagépet, miközben az autó hangszóróin keresztül a zenehallgatás és a navigáció (Waze, Google Maps, Yandex) továbbra is hibátlanul működnek. Amikor leparkolt, vigye magával a táblagépet, hogy bárhol használhassa azt internetezéshez, levelezéshez, hogy letölthesse kedvenc zenéit, filmjeit, vagy tetszőleges alkalmazásokat a Google Play Áruházból.

A legnépszerűbb Google alkalmazások már előre telepítve vannaka táblagépen, ideértve a Pioneer „Smart Syncfor Tablet”*alkalmazást. Ez az alkalmazás a Pioneer „egyablakos” megoldása, hogy a legtöbbet hozhassa ki az okos-telefonok, az autórádiók és az autós navigáció lehetőségeiből: intuitív alkalmazás-alapú funkciókkal és kiváló minőségű autós hangzással rendelkezik.

* Az alkalmazás törlése esetén a Pioneer „Smart Sync for Tablet” alkalmazáselérhető a Google Play áruházban

Ön halk gépjárművet szeretne, de emellett szeret igényes zenét tekintélyes hangerővel hallgatni? Sajnos a gyári autókban a jó hangszigetelés és a jó minőségű hangrendszer nem mindig található meg egyszerre, de egy kis utómunkával jelentős zajcsökkentést tudunk végrehajtani autónkon.Az autó hangszigetelést mindenképpen szakértőre kell bízni, hiszen a „sufni tuning” nem fog olyan kiváló eredményhez vezetni. Hiszen ha túl sok, vagy ha túl kevés szigetelő anyagot használunk, egyik sem hoz jó eredményt, ezért érdemes tapasztalt autó hangszigetelésben járatos műhely segítségét kérni.Az egyik leggyakrabban használt szigetelő anyag a bitumen lap, ami hatékonyan csillapítja a fémen visszaverődő, hátrafelé tartó hangot. Hatékony autó hangszigetelést tudunk elérni ilyen anyagok használatával. A kocsi belsőt megfelelő módon kell bevonni rezgéscsillapító anyaggal, hogy az hatékonyan szigeteljen.Ha autó hangszigetelésre van szüksége, hogy az utazás maximálisan komfortos lehessen, keressen fel minket, hiszen szüksége lehet a mi tapasztalatunkra és hozzáértésünkre, kiváló minőségű termékeinkre!autohificentrum.hu
<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.