Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Hasznos tanácsok a fogyasztás csökkentésére

2019-03-09 22:00:15
Az üzemanyag fogyasztás, így autónk fogyasztásának csökkentése számos dolog függvénye. Ezek egy részén tudunk változtatni, a másik részén sajnos nem.Kevés autótulajdonos tudja, hogy az elégett üzemanyag energiatartalmának mindössze 30 %-a alakul át hasznos munkává. A többi elvész a légellenállásnál, a kocsi súrlódásánál, illetve az extrák energiaellátására. Ezért az alábbiakat tanácsoljuk:
  • Mindig figyelni kell, hogy a csomagtartó ne legyen tele fölösleges dolgokkal.
  • Fogyasztás csökkentő hatása van annak is, ha nem tele tankkal közlekedünk.
  • A nagyobb kerekek használata is növeli az autó fogyasztását.
  • A nyáron használt téli gumi is rossz választás, ugyanis a nem évszaknak megfelelően használt autógumi is növeli a súrlódást.
  • Az autókon fellelhető extrák, mint a különféle spoilerek és szárnyak, vagy akár a tetőn felejtett csomagtartó is növeli a légellenállást.
  • Nem gondolná, de ha túl sűrűn utazunk lehúzott ablakkal, az is kártékony hatással van a fogyasztás csökkentésére.
Ha bármilyen további kérdése van a fogyasztás csökkentéssel kapcsolatban, vagy termékeinkről szeretne többet megtudni, forduljon hozzánk bizalommal!
<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.