Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Amit a hangszigetelésről tudni érdemes.

2019-03-09 22:00:15

PIONEER ÚJ SOKOLDALÚ TÁBLA-FEJEGYSÉG

A Pioneer elindítja a levehető multimédiás vevőkészülékek új sorozatát, nagy hangsúlyt fektetve a sokoldalúságra.Az új termékcsalád első tagja, a Pioneer SPH-8TAB-BT, levehető, 8 hüvelykes kapacitív Android táblagépből és egy vevőkészülékből (2 DIN-es autós fejegység) áll, amelyhez a táblagépet csatlakoztatni lehet. Az utasok akár a hátsó ülésen is használhatják a táblagépet, miközben az autó hangszóróin keresztül a zenehallgatás és a navigáció (Waze, Google Maps, Yandex) továbbra is hibátlanul működnek. Amikor leparkolt, vigye magával a táblagépet, hogy bárhol használhassa azt internetezéshez, levelezéshez, hogy letölthesse kedvenc zenéit, filmjeit, vagy tetszőleges alkalmazásokat a Google Play Áruházból.

A legnépszerűbb Google alkalmazások már előre telepítve vannaka táblagépen, ideértve a Pioneer „Smart Syncfor Tablet”*alkalmazást. Ez az alkalmazás a Pioneer „egyablakos” megoldása, hogy a legtöbbet hozhassa ki az okos-telefonok, az autórádiók és az autós navigáció lehetőségeiből: intuitív alkalmazás-alapú funkciókkal és kiváló minőségű autós hangzással rendelkezik.

* Az alkalmazás törlése esetén a Pioneer „Smart Sync for Tablet” alkalmazáselérhető a Google Play áruházban

Mint ahogy az otthoni zenehallgatás élményét is sok zavaró körülmény befolyásolhatja, a porszívózó lakótárstól, a szomszédban ugató kutyákig, így a minőségi autós zenehallgatásnak is megvannak a zavaró tényezői.Autóba szerelt hifi rendszer esetén ezek a problémák megsokszorozódnak. A sok rezgő fémfelület, a kívülről beszűrődő környezeti zajok, és a jármű működésével együtt járó hangok (gördülési zaj, motorzaj) is mind-mind rontják a zenei élményt. Ezek mérséklésére, áthidalására fejlesztették ki a különböző rezgés- és zajcsillapító, autós hangszigetelő eljárásokat.Ilyen rendszerek az öntapadós, a kenhető és a szórható hangszigetelés. Funkciójukat és hatásfokukat tekintve eltérőek, illetve van, hogy csak együtt érik el a kívánt hatást. A legelterjedtebbek ezek közül az öntapadós megoldások, viszont megfelelő körültekintés és tervezés nélkül nem éri meg a különböző, interneten talált „olcsó praktikának” hinni.Ha rosszul alkalmazzuk (nem csak az öntapadós, hanem bármely más technikát) könnyen okozhatunk vele kárt az autónak, vagy plusz munkát magunknak.Ha tapasztalt szakemberektől szeretne, minőségi tanácsokat kapni, autó hangszigetelés témában, keresse fel honlapunkat, és a vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb!autohificentrum.hu
<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.