Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Autóriasztó berendezések

2019-03-09 22:00:15
Az autótulajdonosok egyet értenek abban, hogy a megvásárolt gépjármű biztonságánál nincs fontosabb. Ma már sajnos egy autótolvaj könnyedén feltöri a zárat és eltulajdonítja gépjárművünket, ha nincs meg a megfelelő biztonságtechnika, riasztóberendezés az autóban. Az autóriasztó berendezések ma már nem csupán a riasztót tartalmazzák, hanem számos hasznos biztonságtechnikai kiegészítőt, így érdemes mindegyiket alkalmazni.Az autóriasztó berendezések a beépített riasztó mellett központi zár vezérlést és autókeresési funkciót is tartalmaznak, amely segít megtalálni a gépkocsit rablás esetén a riasztó jelei alapján. A riasztóberendezés az ajtók zárása mellett gondoskodik az ablakok zárásáról is, hiszen ezt is gyakran elfelejtjük. Talán a legfontosabb funkciója az immobiliser, vagyis a motortiltás, amely feltörés esetén blokkolja a motor indítását.Ha Önnek is fontos gépjárműve biztonsága, lássa el a legmodernebb autóriasztó berendezéssel autóját! Megbízható autóriasztó berendezések széles választékáért tekintse meg webáruházunk kínálatát! Keressen minket kérdéseivel!

autohificentrum.hu

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.