Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Az autós kiegészítők jelentősége.

2019-02-17 14:33:58
http://autohificentrum.hu/autohifi-hirek/Szeretné, ha autójában is úgy szólna a zene, mint otthon?Nálunk több száz autós kiegészítő elemet talál!Az autóba beépített kiegészítők minősége nagy hangsúlyt kap egy jármű megítélésénél, ráadásul a jól megválasztott termékekkel növelheti gépkocsija értékét is.Az autó hifiktől kezdve a biztonságtechnikai berendezéseken át egészen a rezgéscsillapítókig tudunk terméket és szolgáltatást biztosítani. Nem csak értékesítünk, igény esetén be is szereljük az adott terméket, vagy szervizeljük a meglévőt, ha szükséges. Az autó kiegészítők egészen széles palettájával várjuk Önt webáruházunkban. Nálunk mindent megtalál, amire egy autóban szüksége lehet.Hogy miért pont minket válasszon?
  • Nagy szekértelemmel és körültekintéssel végezzük munkánkat.
  • Mi igény szerint be is szereljük a kiszemelt terméket
  • Alacsony árakon kínálunk minőségi darabokat
  • Nem kell feltétlenül regisztrálni a rendeléshez
Ha kérdése van, hívjon vagy írjon és mi szakértő segítséggel látjuk el. Ha audiofil hangzást szeretne, vagy nagyobb biztonságra van szüksége, mi mindenre tudjuk a megoldást.Jöjjön el vagy rendeljen online!
<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.